Sportaanbod

  • bg-photo
  • bg-photo
  • slide2-550px
  • slide3-500px

Aerobic/callanetic

Voor volwassenen is er aerobic/callanetics. Dit wordt gegeven in “Het Teeuwland”. Deze groep kan wel wat aanvulling gebruiken dus schroom niet om vrijblijvend een keer mee te doen.

aerobic/callanetics pagina

Acrogym Selectie

SV Hasselt heeft een acroselectiegroep die trio’s en duo’s in verschillende niveaus. Zij doen mee aan wedstrijden tegen andere verenigingen.

acro selectie pagina

Ouder en kind gym

De lessen worden gestart met liedjes zingen in de kring, met aansluitend een inleiding met materiaal (hoepel, touwtje, bank, mat, ring, bal). Daarna kunnen de kinderen springen, kruipen, rennen, klimmen, rollen, zwaaien, mikken en balanceren. De les wordt afgesloten met een spelletje.

Ouder en kind gym pagina

Peuter-Kleutergymnastiek

Na de ouder & kind gym kan uw kind zo doorschuiven naar de peuter- en kleutergymnastiek. Uw kind is al gewend aan de sporthal en de trainster, dus het is helemaal niet eng om op die wijze met een sport te beginnen.

Kleutergym pagina

Recreatie turnen jongens & meisjes

Recreatie turnen is er voor meisjes en voor jongens. Tot en met groep 2 turnen jongens en meisjes samen. Vanaf groep 3 zijn er speciale gymlessen voor jongens en gymlessen voor meisjes en gaan ze dus afzonderlijk van elkaar turnen. Als je nog graag samen wil turnen mag dat.

recreatie turnen pagina