Twee teams in de prijzen!

admin Fotoalbum, nieuws

Zaterdag 9 januari kwamen er 7 teams in actie tijdens de eerste plaatsingswedstrijd acrogym van de D/E lijn in Steenwijk. In de middagwedstrijd behaalden het E-senior duo Gerdienke Abma en Lisanne van der Steege ondanks een paar tijdsfoutjes met een puntentotaal van 23.100 een nette 9e plaats. Helaas lieten Esther ten Klooster en Lianne Stegeman in diezelfde categorie ook wat puntjes liggen maar zij eindigden alsnog als 11e met een puntentotaal van 22.100. Het E-junioren duo Chantal Admiraal en Joan Kamerman zorgden voor de eerste verrassing van de dag en eisten met een puntentotaal van 24.350 een welverdiende 2e plek op.

In de 3e wedstrijdronde kwamen de 3 D-senioren trio’s en het E-senior trio in actie. Het D-senior trio Melissa Prins, Marieke Bouwhuis en Amy Kamerman eindigde met een puntentotaal van 24.650 op de 5e plek. En om bijna de traditie voort te zetten kwam direct daar achteraan het SV Hasselt trio: Annemijn ten Kate, Dorien Beernink en Joanne Mijnheer. Met een puntentotaal van 23.850 eindigden zij dus als 6e. Marleen Joling, Rolinda Westhuis en Iris van der Horst behaalden met een puntentotaal van 22.650 een 11e plek. Het E-senior trio Julia Drost, Ilse van der Steege en Maike Talma lieten ondanks een klein tijdsfoutje een bronzen oefening zien met een waarde van 23.900 punten.

Zaterdag 30 januari zullen deze meiden weer de wedstrijdvloer opstappen tijdens de thuiswedstrijd in Hasselt georganiseerd door SV Hasselt.
Kom jij onze meiden dan ook aanmoedigen?!

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend