SV Hasselt door naar halve finale

admin nieuws

En er zijn weer trotse trainsters bij de vereniging!! Gistermiddag waren het de twee C-lijn teams die de wedstrijdvloer opstapten in Winterswijk om hun twee oefeningen te tonen. De dag begon met de balansoefening van Faye, Rolinda en Ilse. De meiden draaiden een nette en stabiele oefening die beloond werd met een artistieke score van een 7,150 en een technische score van een 7,050. Helaas door een puntenaftrek van 0,3 kwamen zij uiteindelijk uit op een 23,900. Niet lang daarna stond het volgende trio klaar om de wedstrijdvloer op te lopen. Voor deze wedstrijd hebben Julia, Amber en Joanne zelf een turnpakje ontworpen en laten maken. Met hun tempo oefening behaalde dit trio een 7,200 voor artistiek en een 5,750 voor technisch, waardoor ze uiteindelijk uitkwamen op een 21,450.

Een paar blokken later was het opnieuw de beurt aan Faye, Rolinda en Ilse. Door een blessure van Faye hebben de meiden niet volledig kunnen trainen, maar ze lieten zich niet kennen. Ze wilden laten zien wat ze in huis hebben en met een artistieke en technische score van allebei een 7,050 kwamen ze voor deze oefening uit op een puntentotaal van 24,100. Hiermee zijn ze zich geplaatst voor de halve finale die op 10 mei in Zwolle zal plaatsvinden!!

Het trio Julia, Amber en Joanne waren gister niet op hun best. Door tijdsfouten daalde hun technische score op de balans oefening naar een 5,400. Met daarbij komend een 6,450 kwam dit trio uiteindelijk uit op een 21,250. Dit is helaas niet genoeg om op 10 mei in Zwolle op de wedstrijdvloer te verschijnen.