Samen SV Hasselt

SV Hasselt nieuws

Het bestuur van SV Hasselt wil graag het reilen en zeilen van onze vereniging in goede banen leiden. Mocht er toch iets zijn waar u tegenaan loopt, wat naar uw idee anders zou kunnen, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons persoonlijk aanspreken, maar een mail sturen naar de ledenadministratie mag natuurlijk ook: ledenadmsvhasselt@hotmail.com

Wij zoeken voor onze vereniging ouders/leden die willen helpen bij verschillende activiteiten die binnen de vereniging plaatsvinden. (Bijna) al deze activiteiten worden nu door het bestuur gedaan. Dit zorgt ervoor dat de druk binnen het bestuur best hoog is. Op de laatst gehouden clubkampioenschappen hebben we dit onder de aandacht gebracht, maar het heeft helaas nog geen helpende handen opgeleverd. Wij willen graag weer commissies vormen die ervoor zorgen dat bepaalde activiteiten gedaan worden. Te denken valt aan de volgende activiteiten :

Sponsorcommissie: contacten onderhouden met sponsoren en sponsoren werven
Activiteitencommissie: het organiseren van een sinterklaasactiviteit, speculaasactie,
kerstinstuif, kledingcommissie, paaseitjes actie, etc.
Clubkampioenschappen / wedstrijden: hand- en spandiensten, o.a. tellen, jureren, catering, zaalaankleding, opbouwen zaal
Kascontrole commissie: 1 x per jaar de controle van de financiƫle administratie
Ledenadministratie: meehelpen / back-up met de zittende ledenadministrateur
PR-commissie: maken van flyers, contact met de pers, meehelpen met de website, maken
van een nieuwsbrief.

Mocht u willen helpen dan kunt u een mail sturen naar ledenadmsvhasselt@hotmail.com. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Samen zorgen we ervoor dat SV Hasselt een bloeiende Vereniging blijft!

Ik wil helpen!