S.V. Hasselt speurtocht!

SV Hasselt nieuws

Ga jij mee op speurtocht?

Dit jaar kunnen de clubkampioenschappen van S.V. Hasselt helaas niet doorgaan in verband met het corona virus. We kunnen het einde van het gymseizoen natuurlijk niet helemaal aan ons voorbij laten gaan en daarom hebben we een leuk alternatief bedacht! 


We nodigen alle leden van S.V. Hasselt uit om op vrijdag 25 juni mee te doen met een gym speurtocht door Hasselt. De speurtocht is geen wedstrijd, het gaat er om dat iedereen een leuke middag heeft! Je mag als lid van S.V. Hasselt ook nog één introducé uitnodigen. Het is de bedoeling dat de deelnemers in een kleine groep de speurtocht wandelen. De groep mag uit maximaal 4 kinderen bestaan. Naast deze groep mogen ouders of verzorgers altijd mee wandelen, bij de leden onder de 9 jaar is het verplicht om minimaal één begeleider boven de 18 jaar mee te nemen. Meer informatie over de speurtocht volgt bij de start. 

Doe je mee?
Natuurlijk doe je mee! Meld je groepje aan vóór 9 juni 2021 door op de onderstaande knopt te klikken en dan maken we er met zijn allen een gezellige gymdag van!

Kledingvoorschrift
Kleren waarin je je goed kan bewegen, onderweg komen jullie voor spannende gymverrassingen te staan!

Slecht weer
Mochten de weersvoorspellingen echt heel slecht weer aangeven, dan zullen we twee dagen van tevoren een definitief besluit nemen over het verplaatsen van de speurtocht naar vrijdag 2 juli. 

In het kort

Datum:  Vrijdag 25 juni 2021 
Waar: Start bij sporthal De Prinsenhof 
Tijd: De definitieve starttijden zullen een week van te voren per mail gedeeld worden. Elke groep krijgt een eigen starttijd, we verwachten met de jongste groepen te starten vanaf 16:00 uur. We verwachten dat de speurtocht ongeveer een uur duurt.