Update: coronavirus

SV Hasselt nieuws

Update 28 mei

Na lang wachten hebben we goedkeuring gekregen van de Gemeente en mogen we weer een start maken met trainen. Wel anders dan je gewend bent, want we sporten nu namelijk buiten (alleen bij droog weer) en voorlopig niet binnen in de sporthal. We gaan sporten bij het verenigingsgebouw van de CGK kerk, de Koningshof. Wij mogen daar gebruik maken van het grasveld rondom het gebouw. Zijn we erg blij mee. Een mooie open en toch afgesloten ruimte.

Meer informatie over de gang van zaken kan u lezen in de informatiebrief. Deze kunt u hieronder vinden.

Informatiebrief buiten gymen

Update 21 maart

Helaas, maar geheel begrijpelijk is vanuit de KNGU het besluit genomen om alle wedstrijden te annuleren. Dit betekent dat het wedstrijdseizoen van de acro ten einde is.

De KNGU meldt dat indien er na 6 april weer in groepsverband gesport kan worden, ze gaan kijken naar eventuele alternatieve activiteiten.

12 maart

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart is vanuit de KNGU besloten om activiteiten te annuleren. Er is geadviseerd om clubactiviteiten en dus ook trainingen t/m 6 april stil te leggen. SV Hasselt geeft hier gehoor aan. Dit betekent dat de trainingen voorlopig zijn afgelast.