Acro Selectie

De acrogym selectie van Sv Hasselt komt uit op regionale wedstrijden, districts- en landelijke wedstrijden in de niveau’s E, D en C.

We hebben momenteel een gezellige en gedreven club meiden in de leeftijd van 6 tot 23 jaar.

Voor deze selectie kun je je niet zomaar zelf aanmelden. Hiervoor kun je geselecteerd worden tijdens de jaarlijkse scoutingsperiode. Of je kunt (wanneer je bijvoorbeeld verhuisd bent of wanneer je bij een andere vereniging al bij een acrogym- of turnselectie getraind hebt) meedoen met de jaarlijkse proeftrainingen. Tijdens deze periode wordt er gekeken of je past binnen de acroselectie van Sv Hasselt.

Wedstrijden en uitslagen

Op de site van de KNGU vind je alle wedstrijddata, locaties en uitslagen.

Ga naar oost.kngu.nl

Spannend 😉

Klik op mij!

Social talk

Volg en like ons op Facebook!

Sv Hasselt

We trainen elke week met uitzondering van schoolvakanties. Soms trainen we door in de vakantie of passen we het schema aan in verband met wedstrijden of uitval van trainingen.

We werken allemaal hard om mooie prestaties neer te zetten op de wedstrijden. Maar er is zeker ook ruimte voor plezier! Want zonder plezier, geen resultaat 😉Lianne Groen