Sportaanbod

• slide2-550px
  • slide3-500px

Peuter-Kleutergymnastiek

Na de ouder & kind gym kan uw kind zo doorschuiven naar de peuter- en kleutergymnastiek. Uw kind is al gewend aan de sporthal en de trainster, dus het is helemaal niet eng om op die wijze met een sport te beginnen.

Kleutergym pagina

Recreatie turnen jongens & meisjes

Recreatie turnen is er voor meisjes en voor jongens. Tot en met groep 2 turnen jongens en meisjes samen. Vanaf groep 3 zijn er speciale gymlessen voor jongens en gymlessen voor meisjes en gaan ze dus afzonderlijk van elkaar turnen. Als je nog graag samen wil turnen mag dat.

recreatie turnen pagina

Recreatie Acrogym

Acrogym is een groepssport en doe je altijd in twee- of drietallen. Je leert allerlei acrobatische oefeningen. In de loop van het seizoen worden er teams gevormd. Met dit team ga je een oefening uitwerken waarmee je meedoet aan de club- kampioenschappen.

recreatie acro pagina

Springgroep

Voor de oudere jeugd van 12 jaar en ouder (VO) is er de springgroep. Hier leer je op verantwoorde wijze allerlei soorten sprongen op verschillende spring toestellen zoals tumblingbaan, dubbel-minitramp, springkast en minitrampoline.

Springgroep pagina

Aerobic/callanetic

Voor volwassenen is er aerobic/callanetics. Dit wordt gegeven in “Het Teeuwland”. Deze groep kan wel wat aanvulling gebruiken dus schroom niet om vrijblijvend een keer mee te doen.

aerobic/callanetics pagina

Acrogym Selectie

SV Hasselt heeft een acroselectiegroep die trio’s en duo’s in verschillende niveaus. Zij doen mee aan wedstrijden tegen andere verenigingen.

acro selectie pagina