Tweemaal brons voor SV Hasselt

SV Hasselt Acroselectie, nieuws

De teams van SV Hasselt hadden afgelopen weekenden de eerste plaatsingswedstrijden. Twee Hasselter teams mochten het podium beklimmen.

Zaterdag 11 januari

Ze hebben er hard voor gewerkt, maar zaterdag 11 januari was het dan zover. De eerste acrowedstrijd van de E-lijn. De reis ging naar Hardenberg waar SV Hasselt met twee teams in actie kwam. Het jeugd trio Esmay Roosberg, Tamira van der Horst en Femke van Herk mocht de spits afbijten en deden dat uitstekend. Een puntentotaal van 20,860 was dan ook goed voor het brons!

’s Middags stapte het junioren trio Chantal Harink, Lisanne van der Steege en Jeslin van den Belt de wedstrijdvloer op. Met 22,980 punten werden zij vierde.

Zaterdag 18 januari

Zaterdag 18 januari stond weer in het teken van wedstrijden. Met vier teams uit de D-lijn was SV Hasselt vertegenwoordigd in Almelo. De dag begon met het senioren duo Lotte Mansveld en Marijke Potuyt. Voor hen een nog ietwat onbekende vloer in een sterk deelnemersveld. Met een puntentotaal van 20,030 en een achtste plek mogen ze dan ook terugkijken op een mooie wedstrijddag.

Daarna was het de beurt aan drie teams die in dezelfde categorie uitkwamen. Ilse van der Steege, Sanne van Herk en Elise van den Belt baten het spits af. Zij lieten een vrolijke oefening zien met originele danspasjes. Voor hun oefening kregen zij 20.210 punten. Daarna waren Annemijn ten Kate, Marleen Joling en Alissa ten Klooster aan de beurt. Hun stoere oefening zorgde voor een prima puntenaantal van 20.940. Als laatst was het de beurt aan Myla Worst, Joanne Mijnheer en Kirsten van Herk. Hun nieuwe oefening zorgde voor veel bekijks. De combinatie van een mooie dans en goed uitgevoerde elementen bracht hen een puntenaantal van 22,530 op, wat goed was voor de derde plaats

IMG-20200310-WA0004
foto-SV-Hasselt