SV Hasselt heeft een spiksplinter nieuwe website!

Een groot deel van de communicatie binnen een sportvereniging gaat tegenwoordig via het internet.
Denk aan alle e-mailtjes om ouders en kinderen te informeren, foto’s en filmpjes bekijken van wedstrijden en trainingen, uitslagen van wedstrijden bekijken, enz., enz.
Voor ons is het dus ook belangrijk om online te zijn!

Met onze nieuwe website zijn we weer helemaal up-to-date.
Wij zullen onze uiterste best doen om de informatie op de site actueel te maken en te houden, om u zo goed mogelijk te informeren.
Bovendien krijgt u zo een leuk inkijkje in onze vereniging.
Kom dus regelmatig een kijkje nemen op de site voor leuke filmpjes en foto’s, uitslagen, activiteiten en meer!

De website is gerealiseerd door Infomac Internet en de inhoud wordt bijgehouden door de vereniging.
Gezien de beperkte middelen binnen de vereniging zijn wij blij met de fantastische sponsorovereenkomst die wij met hen hebben kunnen sluiten.

Op het moment wordt er nog gewerkt aan de inhoud van onze site, dus het zou voor kunnen komen dat er nog iets ontbreekt of niet volledig functioneert.
Dit wordt de komende maanden helemaal in orde gemaakt!

logo-infomac