Nieuwe leiding

SV Hasselt nieuws

Amber Ritsema

Mijn naam is Amber Ritsema. Ik ben 22 jaar oud en dit jaar zal ik samen met Joanne, Kirsten, Marleen en Annemijn leiding gaan geven aan de acroselectie.

Momenteel studeer ik met veel plezier Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Over een tijdje hoop ik mijn Bachelor diploma te behalen.

Zelf heb ik al heel wat jaren gegymd bij S.V. Hasselt. Eerst bij de recreatiegroepen en vanaf mijn 7e bij de acroselectie. Daar heb ik in verschillende teams meegedaan aan wedstrijden wat ik altijd erg leuk heb gevonden. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en we gaan er een gezellig en sportief jaar van maken!

Ik ben Annemijn ten Kate, 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Hasselt. Komend jaar mag ik samen met Kirsten, Joanne, Amber en Marleen de selectie acro groep gaan leiden. Op donderdag ben ik van 18.00 uur tot 20.00 samen met Kirsten en Amber in de zaal te vinden.

Zelf heb ik ruim 13 jaar bij de selectie acro groep gezeten in Hasselt. Ik heb er altijd enorm van genoten. Vooral door dat je veel nieuwe dingen leert en je een aantal uitdagingen aan moet gaan wat er voor zorgt dat je aan het eind van de les een goed gevoel hebt omdat je weer een stukje verder bent gekomen.

Mijn doel is dan ook om dit voort te zetten voor de meiden die ik nu mag gaan begeleiden. Ik hoop dit jaar op een gezellig jaar maar ook zeker een jaar waarin de meiden kunnen ontwikkelen in het beoefenen van de sport. Tot nu toe hebben we al een aantal goede trainingen achter de rug en ik heb erg veel zin in de komende lessen en wedstrijden!

Annemijn ten Kate
Marleen Joling

Mijn naam is Marleen Joling. 21 jaar, geboren en getogen in Hasselt.Sinds afgelopen zomer heb ik de acro selectie overgenomen, samen met Amber en Annemijn. Elke dinsdagavond geef ik de meiden les (met Joanne en Amber).

Zelf heb ik al vele jaren ervaring in de acro wereld. Toen ik 5 jaar was, ben ik aangemeld bij SV Hasselt. Na een jaar gegymd te hebben ben ik hoger opgegaan naar selectie turnen. Dit heb ik ook een aantal jaar volgehouden en ben toen gestopt. Daarna werd ik gevraagd voor de selectie acrogym (hier was ik een jaar of 10). En daar ben elke week met veel plezier naar toe gegaan.

Ik hoop nog vele leuke lessen te mogen geven aan de meiden. We gaan er samen een leuk acroseizoen van maken!

Ik ben Joran de Boer (23) en ik kom voor een tijdelijke periode samen met Marleen en Myla de donderdagse gymnastiek/turnlessen verzorgen aan de jongens van 7-9 en 10+. Misschien heeft u mij al eens gezien.
In de periode 2014 – 2018 heb ik deze groepen ook les gegeven. Na er een aantal jaren tussenuit te zijn geweest heb ik veel zin om weer in de sporthal te komen en ik heb al leuke ideeën om de lessen te vullen! Verder ben ik dit jaar ook bezig met het afstuderen van mijn studie hbo-verpleegkunde. Als u verder nog vragen hebt schiet me dan gerust even aan.

Joran de Boer