Goede opbrengst acties!

We hebben veel acties in het najaar voorbij zien komen, hartelijk dank voor alle inzet en bijdragen!

Een kleine delegatie is zaterdag 12 december naar de prijsuitreiking van de Boni jeugdsponsoractie te Amersfoort geweest. Onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment konden er zelfs twee prijzen in ontvangst worden genomen!
Want naast het sponsorbedrag á € 604,- heeft SV Hasselt ook de creativiteitsprijs á € 150,- gewonnen voor het indienen van het meest creatieve filmpje!
We willen de Boni en iedereen die heeft meegeholpen hartelijk bedanken voor dit mooie resultaat!

Boni-actie prijsuitreiking 2 Boni-actie prijsuitreiking 4 Boni-actie prijsuitreiking 5

Ook met de opbrengsten van de andere acties zijn we erg blij:

Opbrengst Speculaasactie 2015: € 2.295,02, dit is € 30,89 meer dan het jaar 2014!
Opbrengst De Grote Club Aktie: € 1.628,55!! De prijswinnaars van de meest verkochte loten bij SV Hasselt worden nog bekend gemaakt, op 15 december gaan twee bestuursleden de cheque in ontvangst nemen.

De vereniging heeft het geld hard nodig voor het bekostigen van de zaalhuur, de trainers en het laag houden van de contributie. Er zal met een klein deel van de opbrengst een investering gedaan worden in een goede geluidsinstallatie voor tijdens de lessen/wedstrijden in de sporthal. Voor 2016 heeft SV Hasselt als wens om via sponsoren een Airtrack te kunnen aanschaffen. Via google kunt u wel vinden wat een Airtrack is.