Eremetaal acrogymnasten

SV Hasselt Acroselectie, nieuws

Op zaterdag 14 januari vond de aftrap van het nieuwe acroseizoen plaats te Ruurlo. SV Hasselt kwam deze eerste plaatsingswedstrijd met 5 teams in actie. Voor sommigen was dit de allereerste echte wedstrijd.

Al vroeg in de ochtend stond het eerste e-jeugd trio bestaande uit Femke van Herk, Joan Mudde en Julia Penris klaar om hun swingende oefening op muziek van ABBA te vertonen. Met een puntentotaal van 20.730 mochten zij een prachtige bronzen medaille in ontvangst nemen. Ook het e-jeugd trio Naemi Buit, Vera Dikken en Leyla Swaep liet een mooie oefening zien. Met een puntentotaal van 16.150 werden zij knap 5e.

In de middag stond het e-junioren duo bestaande uit Luna Visscher en Felien Douma te trappelen om hun oefening te showen. Ondanks wat zenuwen lieten zij een mooie oefening zien en eindigden zij met een puntentotaal van 15.790 op een 5e plaats. Aan het einde van de dag was het de beurt aan beide d-senioren trio’s van SV Hasselt. Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Jeslin van den Belt mochten het spits afbijten. Met hun indrukwekkende oefening kregen zij het publiek stil en mochten zij met een puntentotaal van 22.730 een welverdiende gouden medaille mee naar huis nemen. Ook het trio bestaande uit Joanne Mijnheer, Sanne van Herk en Marit Mudde straalden op de vloer. Zij mochten met een puntentotaal van 22.040 ook het podium beklimmen en kregen een mooie bronzen medaille omgehangen. Een prachtig resultaat voor alle teams van SV Hasselt voor de eerste wedstrijd van het seizoen!

Aankomende zaterdag zullen de resterende 2 teams van SV Hasselt in actie komen op hun eerste plaatsingswedstrijd in Dinxperlo.