Demo SV Hasselt in optocht Euifeest

Afgelopen zaterdag heeft Sv hasselt, sinds jaren, deelgenomen aan de Euifeest optocht.
We hebben meegedaan als loopgroep en behaalden zelfs een verdienstelijk 5e plaats.

De insteek was om Hasselt weer eens te laten zien wat wij als vereniging te bieden hebben. Dat we daarmee als 5e in de uitslag terecht kwamen was natuurlijk alleen maar leuk.
We hadden diverse turntoestellen opgesteld op onze kar. Daarop lieten een aantal jeugdige leden, met bordjes “à la Olympische spelen” zien welke gym/turn sporten de vereniging allemaal aanbiedt. Ook werden er flyers uitgedeeld aan het enthousiaste publiek.

De acro selectie liet onderweg diverse dans- en acrobatische elementen zien aan het publiek. Lopend door de straten gaven ze een visite kaartje af voor de vereniging. De tempo elementen (het gooien en vangen) doen het altijd goed bij het publiek. De meiden hoorden dan ook regelmatig de nodige “oeh’s en ah’s” en mochten veel applaus in ontvangst nemen.

We hebben vele mensen blij kunnen maken met onze deelname en laten zien wat een gezellige club we zijn, maar bovenal was het vooral erg leuk om mee te doen!
Organisatie, bestuursleden, helpende ouders, trainers en kinderen bedankt voor een zeer geslaagde ochtend.
We brainstormen nu al vast over de deelname van volgend jaar!

Bekijk hier het foto-album van de optocht. (euifeest 2015)