Kledingsvoorschriften

Verenigingstunrpakjes, trainings- en wedstrijd kleding.

SV Hasselt heeft voor de meisjes een verenigingsturnpakje. Het is een pakje met korte mouwen waar uw kind wekelijks in kan turnen en op de schoolgym kan dragen.
Het SV Hasselt verenigingsturnpakje is te vinden op de site www.tt-gymnastics.nl onder basic turnpakjes. Pakje V670.
Mt. 128 t/m 164 kost €40,- en mt. S t/m L kost €42,50.
Ook kun je er een bijpassend zwart broekje bij bestellen, respectievelijk €17,- en €18,50.
Bij clubkampioenschappen zien wij voor de uniformiteit het liefst dat alle meisjes een dergelijk verenigingspakje dragen. (het is niet verplicht, een ander turnpakje mag eventueel ook)

Jongens zien wij tijdens de clubkampioenschappen graag in een wit EFFEN (dus geen prints) t-shirt en een zwarte korte broek (kleine applicatie/streepje mag).
Deze kleding kun je ook dragen tijdens de lessen maar een andere korte sportbroek en leuke kleurige T-shirts mogen dan ook gedragen worden.
Bij clubkampioenschappen zien wij voor de uniformiteit het liefst dat alle leden de voorgeschreven verenigingskleding dragen.
Voor meisjes is niet verplicht om een verenigingspakje te dragen het mag dan ook een ander soort turnpakje zijn.
De leden van de acro- en turnselectie dragen een wedstrijdpakje en er zijn trainingspakken voor bruikleen bij wedstrijden.
De Acro selectie schaft per team een gelijk turnpakje aan. voor tip en informatie hierover kun je contact opnemen met Joanne Meerveld.

Tijdens de training dragen alle meiden een turnpakje met of zonder turnbroekje en we dragen onze haren in een staart, knot of vlecht.

vraag en aanbod
'hoekje'